JOŠ JEDNA KRALJEVSKA FOTOGRAFIJA FOTOŠOPIRANA? Par na METI SPEKULACIJA, evo šta je svima ZAPALO ZA OKO (FOTO)
Kralj Frederik, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ŠOK!

JOŠ JEDNA KRALJEVSKA FOTOGRAFIJA FOTOŠOPIRANA? Par na METI SPEKULACIJA, evo šta je svima ZAPALO ZA OKO (FOTO)

Prvi zvanični portret danskog kraljevskog para izazvao je novi nalet spekulacija na društvenim mrežama

Objavljeno:

Kraljevska fotografija objavljena je prošlog petka i prikazuje kraljicu Mariju kako pozira u zanosnoj zelenoj haljini okićena smaragdnim nakitom pored kralja Frederika

Prvi zvanični portret danskog kraljevskog para izazvao je novi nalet spekulacija na društvenim mrežama, a mnogi tvrde da je montiran i pokušavaju da povežu držanje kraljice Marije i kralja Frederika sa nedavnim glasinama o vanbračnoj vezi.

Podsetimo, kralj Frederik je došao na tron ranije ove godine nakon iznenadne abdikacije svoje majke.

Komentari na društvenim mrežama bili su upućeni uglavnom kraljici Mariji, koju su hvalili zbog "blistavog portreta i lepog izgleda", međutim, mnogi su izrazili svoju zabrinutost da je fotografija fotošopirana.

"Prelep portret, ali još jedna digitalno uređena kraljevska fotografija", napisao je jedan korisnik na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru, a komentar je prikupio veliki broj lajkova.

"Da li je fotošopirana? Izgleda kao da su slikani odvojeno, a zatim sastavljeni. Kralj izgleda kao da je ustao iz kreveta", glasio je drugi komentar.

"Izgledaju kruto i čudno. Veštačka inteligencija", bio je komentar.

Danska palata se nije oglasila na spekulacije da je fotografije montirana.

Međutim, kako prenosi Daily mail, spekulacije su zasnovane na glasinama od prošle godine da je tadašnji princ Frederik prevario svoju suprugu Mariju sa meksičkom slavnom ličnošću, Đenofevom Kazanovom.

Čak i oni koji nisu dovodili u pitanje autentičnog fotografije uspeli su da primete znakove koji su odavali utisak da je situacija između kraljevskog para "napeta i zategnuta".

Bonus video:

02:21

IMAMO NAJBOLJI ODNOS SA KINOM MEĐU ZEMLJAMA EVROPE Šešelj bez dileme: Ozbiljno smo prijateljstvo razvili u poslednjih 10 godina!

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.